Min side Kundeservice Bli medlem

Vi ses i morgen

Det er september og uvanlig varmt i verdens rikeste by. I et falleferdig hus ved fjorden holder Hillevågsgjengen til. Den ensomme lederen Jan Inge tror på samhold og ser på seg selv som en David Toska for de småkriminelle. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Det er september og uvanlig varmt i verdens rikeste by. I et falleferdig hus ved fjorden holder Hillevågsgjengen til. Den ensomme lederen Jan Inge tror på samhold og ser på seg selv som en David Toska for de småkriminelle. Rudi har ADHD og er stormforelska i Cecilie på syvogtyvende året, han er Kristelig Folkeparti-fan og hører på heavy metal. Cecilie fyller snart førti, hun bærer på en skinnende hemmelighet og drømmer om et annet liv. Nå får Hillevågsgjengen et uventet oppdrag i fanget.

Medlemsvurdering:
Det er rått og brutalt, sårt og trist, intenst spennende og fantastisk morsomt. Man orker nesten ikke lese videre - og man håper boken aldri skal slutte.

Kjersti

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202626808
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
Teksas 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

K
Kjersti – 05.04.2022

– Det er rått og brutalt, sårt og trist, intenst spennende og fantastisk morsomt. Man orker nesten ikke lese videre - og man håper boken aldri skal slutte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi ses i morgen:

Se flere

Logg inn

Handlekurv