Min side Kundeservice Bli medlem

2084

verdens undergang : roman

Handlingen i 2084 finner sted i Abistan, et tilsynelatende grense.løst rike oppkalt etter profeten Abi, guden Yölahs «utsending» på jorden. I Abistan er alle samlet under den samme religionen, selvstendig tenkning er forbudt og et allstedsnærværende over. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Handlingen i 2084 finner sted i Abistan, et tilsynelatende grense.løst rike oppkalt etter profeten Abi, guden Yölahs «utsending» på jorden. I Abistan er alle samlet under den samme religionen, selvstendig tenkning er forbudt og et allstedsnærværende over.våkningssystem fanger opp enhver form for avvikende handling eller tankegang. Bokens hovedperson, Ati, begynner å spørre seg selv om det ikke finnes et alternativ til den virkeligheten han har blitt oppdratt til å underkaste seg; når han en dag får høre om en arkeologisk utgravning som peker mot at det engang for lenge siden kan ha eksistert en tid hvor flere religioner levde side om side, der menneskene var frie til å tro og tenke som de selv ville, kaster han seg ut i en farefull jakt på sannheten om Abistan.

Med 2084 følger Boualem Sansal i George Orwells fotspor. Med humor og narraktig uskyld skildrer han hykleriet og de mange feil.skjærene i den religiøse radikaliseringen som truer demokratiet.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788274886377
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
2084 : la fin du monde

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på 2084:

Fugl

Sigbjørn Skåden
Paperback 
229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv