Meny
 
4. juli - 
   James Patterson
  
   Truls Holst Kopperud
  
   Maxine Paetro

4. juli

; Truls Holst Kopperud (Oversetter) ; Maxine Paetro (Innledning)

Serie: James Patterson 4

Etter en dramatisk biljakt gjennom San Franciscos gater, tvinges Lindsay til å ta en rask avgjørelse. Hun skyter to unge mennesker i selvforsvar, og da familien deres saksøker legges framtiden hennes i hendene til den ferske advokaten Yuki Castellano. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Etter en dramatisk biljakt gjennom San Franciscos gater, tvinges Lindsay til å ta en rask avgjørelse. Hun skyter to unge mennesker i selvforsvar, og da familien deres saksøker legges framtiden hennes i hendene til den ferske advokaten Yuki Castellano.

For å slippe unna kaoset fram mot rettssaken, låner Lindsay søsterens hus i pittoreske Half Moon Bay. Den lille byen er imidlertid ikke fullt så idyllisk som den ser ut, og det tar ikke lang tid før Lindsay står midt oppe i en ny drapsetterforskning.

Samtidig går dagene ubønnhørlig mot rettssaken, og jentene i Women's Murder Club støtter nok en gang opp om hverandre.


James Patterson (f.1947) er en av verdens mestselgende forfattere, med rekordhøye 75 titler på New York Times' bestselgerliste, hvorav 49 også har vært #1 på hardcoverlisten. Han har solgt mer enn 260 millioner bøker på verdensbasis.


«En pirrende fjerde bok i serien om Women's Murder Club ... Heroisk detektivarbeid, et stødig og gripende plot og 146 kjappe kapitler byr Pattersons fanskare på den reneste spenningseuforien.» - Publishers Weekly«Patterson har haugevis av overraskelser på lager, og historien holder høyt tempo.» - The BookHaven.net«Patterson er en stor forteller, og hvis du ser etter en lettlest spenningshistorie i sommer så er 4. juli riktig valg.» - Reno Gazette-Journal"En gripende spenningsroman du ikke kan legge fra deg når du først har begynt å lese ... Ta med deg denne.» - EdgeBoston.com

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202422127
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: 4th of July
Format: EPUB
Filstr: 1.3 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger