Meny
 
After dark - 
      Haruki Murakami
    
      Ika Kaminka

After dark

; Ika Kaminka (Oversetter)

Det er ille nok å leve med verdens verste familie, en teit kostholdsekspert og bøllene på skolen - men når det i tillegg blir komplikasjoner med jenter, ligger Dermot tynt an. Les mer
Vår pris
149,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 149,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

IllustrasjonFørste semester er overstått på skolen, og når Dermot gjør opp status, er han egentlig ganske fornøyd: Han har fått tre nye venner, riktignok litt rare, men like fullt gode venner – og han har til og med tatt igjen med sjefsbølla, Gutten med det Slappe Håret. Slettes ikke verst for en lettere overvektig og litt nerdete fyr. Alt ligger til rette for at resten av skoleåret skal bli levelig. Men det var før Dermot kom i skade for å drodle litt på en banan.

Banankatastrofen
Det er alltid greit å drodle litt, særlig når læreren holder på med noe som er bare sånn passe interessant. Og for alle dere som ikke har prøvd: Bananskall er ekstra deilig å drodle på, helt perfekt tekstur. Dermot drodler stadig vekk på lunsj-bananene sine. Katastrofen inntraff først da han, helt uten å tenke seg om hadde tegnet et hjerte og skrevet «Jeg elsker deg». Det var i og for seg heller ikke noe problem. Problemet oppsto først da bananen ble liggende vendt mot Ludmilla, også kalt Pfumpf. Hun synes Dermot er søt som en donut, og plutselig står han overfor helt nye problemstillinger.

Ellevill humor
Dermot er en ressurssterk ung mann, og setter inn en rekke tiltak. Dessverre er det ikke alltid det går som han har tenkt … Donutdagbøkene byr på masse humor, med sympatiske undertoner. Med støtte fra sine tre musketerer viser Dermot at man i grunnen kan ha det ganske ålreit, til tross for at oddsene sjelden går i hans retning. Donutdagbøkene gir fint avansement fra Pinglebøkene, og alle som har kost seg med pingla Greg vil finne mye å le av i selskap med Dermot.

Dermot har nettopp begynt på ungdomsskolen. Hans mål for semesteret er å kutte ned på antall donuts – helst ned til én om dagen. Det bør han lykkes med, for ellers sender moren ham til skrekkleiren Camp Fatso. Dessverre bidrar ikke de mange utfordringene ungdomsskolen til mindre donut-spising ...

Fikk du med deg første bind i serien?

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pax
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 181
ISBN: 9788253031231
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Afutadaku
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger