Meny
 
Alene sammen - 
   Verghese. Abraham
  
   Kari Risvik
  
   Kjell Risvik

Alene sammen

; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter)

En gripende kjærlighets- og familieroman fra Afrika og Amerika om fedre og sønner, leger og pasienter, nød og savn, hjemme og borte. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Marion og Shiva Stone er tvillingbrødre. Foreldrene - en vakker, indisk nonne og en ung, flink, men folkesky britisk lege - har et hemmelig forhold mens de arbeider på et misjonssykehus i Addis Abeba i årene etter krigen.

Fødselen til tvillingene blir dramatisk, de to guttene er delvis sammenvokste, og moren dør. Faren rømmer, men guttene vokser opp blant foreldrenes kolleger på sykehuset. Miljøet og fagkunnskapen får de inn under huden fra første dag. Samtidig beveger Etiopia seg på randen av katastrofen. Det er imidlertid ikke politikken, men kjærligheten til den samme jenta som kiler seg inn mellom tvillingene. Under dramatiske omstendigheter tvinges Marion til å flykte til USA, til en jobb på et slumhospital i Bronx. Da fortiden innhenter dem alle, må han støtte seg til to av dem han aldri har stolt på: faren, som forlot ham, og broren, som svek ham.

En intenst spennende og rørende - men også uventet morsom - roman. En bevegende historie om styrken og intimiteten, men også den merkelige skjønnheten, som ligger i det å kunne helbrede andre mennesker.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 777
ISBN: 9788205390171
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Cutting for stone
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger