Meny
 
Alle disse vakre løgnene - Peter Swanson

Alle disse vakre løgnene

; Kari Engen (Oversetter)

«I tillegg til å vere uhyre velskriven, er boka lettlest, raffinert og overraskande intelligent, sjølv med såpass enkle komponenter. Med andre ord: ein veldig vellukka thriller!»

, elisecathrin.com
En fortelling om besettelse, hevn og kaldblodig mord.


Harry Ackerson har alltid sett på stemoren sin som blendende vakker og «overjordisk». Hun har vært snill og oppmerksom mot Harry, om enn noe fraværende de siste årene. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

En fortelling om besettelse, hevn og kaldblodig mord.


Harry Ackerson har alltid sett på stemoren sin som blendende vakker og «overjordisk». Hun har vært snill og oppmerksom mot Harry, om enn noe fraværende de siste årene. Få dager før Harry går ut av college ringer Alice med sjokkerende nyheter. Faren hans er død og politiet tror det er selvmord. Forferdet drar Harry tilbake til sin fars hjem i Maine. Der hjelper han og Alice hverandre med å komme tilbake til hverdagslivet, samtidig som de forsøker å avdekke hva som egentlig skjedde med Harrys far.


Kort tid etter Harry kommer hjem, møter han en mystisk ung kvinne som heter Grace McGowan. Selv om hun hevder å være ny i nabolaget, begynner Harry å mistenke at Grace kanskje ikke er fullstendig fremmed for familien hans. Men hun er ikke den eneste attraktive kvinnen som er interessert i Harry. Alice legger også an på ham, på en fristende og seksuell måte. Harry er betatt av begge kvinnene, men føler på en stadig økende frykt - frykt for at kvinnene bærer på en farlig - og dødelig - hemmelighet.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 333
ISBN: 9788202643669
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: All the beautiful lies
Format: 21 x 13 cm
Nr: 8184127
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«I tillegg til å vere uhyre velskriven, er boka lettlest, raffinert og overraskande intelligent, sjølv med såpass enkle komponenter. Med andre ord: ein veldig vellukka thriller!»

, elisecathrin.com

«Leseren som elsker spenning, vil fortære denne herlige, tvetydige fortellingen som er full av vendinger, lyst, grådighet og uærlighet.»

Library Journal

«Swansons fjerde psykologiske thriller er en gripende utforskning av villfarelser og svik [...]»

Booklist

«Det er flere vendinger og overraskelser underveis .... Alle disse vakre løgnene er karakterdrevet og psykologisk dyp .... Et solid og spenningsfylt verk.»

Mystery & Detective Fiction Reading List

«Peter Swansons Alle disse vakre løgnene er en klassisk krim, i mørke omgivelser på kysten av Maine.»

The Guardian

«Peter Swanson har etablert seg som nåtidens mester i spenningsromaner.»

Otto Penzler, prisvinnende forfatter

«Den dyktige fortelleren får leserne til å tro på historien, og drar dem så dypt inn i historien at trangen til å haste videre, forsvinner. [...] Med Alle disse vakre løgnene viser Swanson at han er god i gamet [...] levende karakterer i et fascinerende univers.» Thriller Books Journal»

Thriller Books Journal