Meny
 

Annabel

; Kia Halling (Oversetter)

Kathleen Winters debutroman er et originalt og uvanlig vakkert portrett av et menneske som både er mann og kvinne, om identitet og om dyp ensomhet. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Året er 1968. Et barn blir født i et lite samfunn på Labradorkysten i Newfoundland. Det er en baby som verken er helt jente eller helt gutt, men begge kjønn på en gang. Bare tre personer vet om denne hemmeligheten - foreldrene, Jacinta og Treadway, og deres fortrolige nabo og jordmor, Thomasina. Selv om faren tar den vanskelige beslutningen om at barnet skal være en gutt og bære navnet Wayne, nærer de to kvinnene i all stillhet guttens kvinnelige side.

... gjennomført stilistisk nytelse ...
Cathrine Krøger, Dagbladet

Wayne vokser opp med idealer om maskulinitet som har røtter i farens arbeid som jeger og fangstmann, men han har også et annet selv, en skygge som ikke kan viskes ut. Det er Annabel.

Da Wayne er blitt gammel nok til å unnslippe hjemstedets trange rammer, drar han til den større byen St. John. Anonymiteten der gir ham frihet til for alvor å forholde seg til sin doble identitet. Han må ta et stort valg.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Oktober
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 379
ISBN: 9788249508488
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Annabel
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger