Meny

Annabelle

; Dorthe E. Erichsen (Oversetter)

Serie: Charlie Lager 1

'Annabelle' ble kåret til fjorårets krimdebut i Sverige. Det er høyst forståelig. Språket flyter lett og elegant. Bengtsdotter skaper gode portretter, fortellingen har driv og variasjon. ... Historien tar etter hvert noen krumspring og vridninger som både overrasker og sjokkerer. ... Jeg spår at det blir flere. Dette kan bli en ny, svensk krimsuksess.

, Dagbladet Terningkast 5
En sommernatt forsvinner en ung jente fra småbyen Gullspång. Foreldrene er fra seg av uro, politiet står uten spor. Annabelle tok svenskene med storm, nå er det vår tur! Les mer
Vår pris
129,-
Spar
250,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 6 bonuskroner!

Vår pris: 129,-
Spar: 250,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 6 bonuskroner!

Om boka

PRESENTERT AV HILDE RØER JOHNSRUD, REDAKTØR

Politietterforsker Charlie Lager blir sendt til Gullspång for å bistå det lokale politiet i søket etter Annabelle. Hun er etterforsker ved Politiets nasjonale operative avdeling, hun er dyktig i yrket sitt. Arbeidet gir henne sårt tiltrengt ro i sjela, og legger seg som olje over bølgene hennes kaotiske indre.

Tilbake til Gullspång
Charlie har sine grunner til å vegre seg for oppdraget i Gullsång. Hun er selv fra den lille byen, og blir nesten uvel ved tanken på å vende tilbake. For henne blir oppdraget en reise tilbake til fortiden – hun vet bedre enn de fleste hvor mye elendighet som skjuler seg i små forhold. Men hun må følge ordre, og hun blir nødt til å forholde seg til småbyen hun selv forlot da hun var fjorten år. Der finnes minnene om en barndom som hun har gjort alt for å legge bak seg. En småby der valgmulighetene var få, og med en mor som var alkoholisert og syk. Alt hun drømte om, var å komme seg bort.

Annabelles forsvinning
Når hun etterforsker sannheten om hvem Annabelle var og hvorfor hun forsvant, gjør Charlie skremmende oppdagelser om sin egen bakgrunn, og hun tvinges til å konfrontere sitt verste minne; den gangen hun lot et annet menneske dø.

Fakta

Om forfatteren

LINA BENGTSDOTTER (f.1977) er oppvokst i Gullspång, men bor nå i Stockholm. Hun er utdannet lærer i svensk og psykologi. Hun har tidligere skrevet en rekke noveller. Annabelle er hennes debutbok.

Medlemsblad