Meny
 
Astragalen - 
   Albertine Sarrazin
  
   Agnete Øye
  
   Patti Smith

Astragalen

; Agnete Øye (Oversetter) ; Patti Smith (Innledning)

Albertine Sarrazins selvbiografiske roman Astragalen rystet Frankrike da den kom ut i 1965. Den inspirerte Henri Charrière til å skrive sin legendariske Papillon, og den ble en ledestjerne for Patti Smith, som har skrevet forordet til denne utgaven. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Albertine Sarrazins selvbiografiske roman Astragalen rystet Frankrike da den kom ut i 1965. Den inspirerte Henri Charrière til å skrive sin legendariske Papillon, og den ble en ledestjerne for Patti Smith, som har skrevet forordet til denne utgaven.


Femti år etter utgivelsen fortsetter denne franske kultklassikeren å begeistre lesere verden over.


19-årige Anne hopper fra en fengselsmur og brekker ankelbeinet, astragalen, i fallet. Hun greier å slepe seg ned til nærmeste bilvei, der hun blir funnet av den småkriminelle Julien, som også er på flukt. Han blir hennes elsker og beskytter.


Med den verkende foten flytter Anne rundt fra adresse til adresse. Slik starter en mørk og glødende roadmovie fra 1960-tallets Paris.


«Det finnes bøker og så finnes det Bøker. De som blir værende hele livet ... Det er lett å forstå hvordan Astragalen ... kan være en slik bok.» Göteborgs-Posten

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 202
ISBN: 9788202599348
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: L'Astragal
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger