Meny

Atten grader minus

; Henning Kolstad (Oversetter)

Serie: Fabian Risk 3

"Atten grader minus" er ekstremt velskrevet, og intrigen holder leseren i et jerngrep fram til siste side.

,
Etter en ellevill biljakt gjennom Helsingborgs gater ender en bil i havnebassenget – og sjåføren på patologens bord. Den avdøde hadde høy promille, men det er mye ved denne saken som skurrer ... Les mer
Vår pris
169,-
Spar
230,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 8 bonuskroner!

Vår pris: 169,-
Spar: 230,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 8 bonuskroner!

Om boka

I utgangspunktet tyder alt på at utforkjøringen var en ulykke. Det er først når føreren blir obdusert at alarmklokkene ringer. Føreren var en it-entreprenør, steinrik på mobilspill. Nå viser det seg at kroppen som ble hentet ut av bilvraket i havnebassenget har vært død i to måneder, i nedfryst tilstand. Hvordan foregikk egentlig utforkjøringen, hvis sjåføren var død? Og hvorfor har noen frosset ham ned? Fabian Risk og teamet hans kjemper mot klokka. Det er ingenting som viser seg å være som de tror, og han begynner å tvile på sine egne vurderinger.

ONDSKAP I SYSTEM
Like over sundet har Dunja Hougaard blitt nødt til å ta på seg uniformen igjen, i sin nye jobb som ordenspoliti i Helsingør. Hun forsøker etter beste evne å holde hodet lavt for å ikke tirre på seg sin nemesis i Politiet, hennes tidligere sjef Sleizner. Når en av byens hjemløse blir mishandlet til døde, klarer hun ikke å la være å sette i gang en egen etterforskning. Sporene leder snart til Helsingborg.

SVERIGES NYE KRIMKONGE
Da debutboka Offer uten ansikt kom ut i 2014 var Stefan Ahnhem allerede en durkdreven plot-ingeniør, etter å ha skrevet manus til en rekke populære krimserier for tv. Debuten skapte furore, og ble Sveriges mestselgende debut det året. Kombinasjonen av originale etterforskere og tettpakket spenning faller i smak hos et kresent nordisk krimpublikum. Atten grader minus følger opp i samme stil, her finner du intrikate plot og vendinger, masse action og absolutt ikke et eneste dødpunkt!

Fakta

Om forfatteren

STEFAN AHNHEM har vært manusforfatter innen film og TV i mer enn 20 år. Han har blant annet skrevet manus til noen av Sveriges mest populære krimserier som Wallander og Irene Huss. Offer uten ansikt ble Sveriges mestselgende debut i 2014, og vant også Crimetime Specsavers Award. Den niende graven vant den tyske krimprisen MIMI for 2016. Nordisk Film har kjøpt tv-rettigheter til de fire første bøkene om Fabian Risk.

Medlemsblad

 

Anmeldelser

"Atten grader minus" er ekstremt velskrevet, og intrigen holder leseren i et jerngrep fram til siste side.

,

Velskrevet og veldig spennende.

,