Meny
Barndomshjemmet - Lisa Jewell

Barndomshjemmet

; Eva Dons (Oppleser) ; Åse Feiring Cave (Oversetter)

«Inderlig, hjerteskjærende og vakkert fortalt.»

The Sun
De fire barna i familien Bird har en spesiell, men lykkelig barndom. De vokser opp i et sjarmerende gammelt steinhus i en idyllisk landsby, med lange kvelder i et varmt og koselig kjøkken og med late, solfylte sommerdager i den blomstrende hagen. Les mer
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

De fire barna i familien Bird har en spesiell, men lykkelig barndom. De vokser opp i et sjarmerende gammelt steinhus i en idyllisk landsby, med lange kvelder i et varmt og koselig kjøkken og med late, solfylte sommerdager i den blomstrende hagen. Moren deres er en vakker og eksentrisk hippie som elsker å gjøre de mest hverdagslige sysler til glitrende øyeblikk i barnas liv. Under en påskemiddag skjer det en tragedie som er så grufull at den river familien i stykker i årene som følger. Barna blir store, flytter ut og skaper sine egne liv. Snart føles det som de aldri var en familie i det hele tatt. Men en dag må alle reise tilbake til barndomshjemmet - og konfronteres med det som skjedde den påskekvelden da de var små.

«Dyktig, intelligent og troverdig om et tema få av oss virkelig forstår. Lorrie er en av de mest levende - og kompliserte - karakterene jeg har lest om på mange år. Vidunderlig.» (Jojo Moyes)

Copyright © 2013 by Lisa Jewell
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202662851
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The house we grew up in
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Inderlig, hjerteskjærende og vakkert fortalt.»

The Sun

«Rett og slett praktfull.»

Daily Mail