Meny
 

Billie

roman

; Tove Bakke (Oversetter)

Berre den som har falle, kan lære å fly

Billie og Franck er to utskot, som på underleg vis finn saman. Ho er frå fattige og brutale kår, han er ein homofil rikmannsgut. På ein fjelltur dett dei utfor ein skrent. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Om boka

Berre den som har falle, kan lære å fly

Billie og Franck er to utskot, som på underleg vis finn saman. Ho er frå fattige og brutale kår, han er ein homofil rikmannsgut. På ein fjelltur dett dei utfor ein skrent. Og medan Billie strever med å halde liv i Franck gjennom natta, fortel ho historia deira, frekk, humoristisk og rørande - akkurat slik vi liker Gavalda.

Billie er historia om to svært ulike menneske som ikkje lèt fordommar eller skakkøyrd barndom stå i vegen for livet og draumane sine.
Tove Bakke, som har omsett boka frå fransk, har gjenskapt Anna Gavaldas univers med stor språkleg presisjon og litterær innsikt.

Frå bokmeldingar
(terningkast 5)
«Anna Gavaldas Billie er feelgood-lesing på høgt nivå.»
May Grethe Lerum, VG

«Som en pose drops (...) De små vendepunktene, kunsten å suge på en sjelden karamell en stund til, det ekte vennskapet. Varmt, morsomt og veldig godt oversatt fra fransk. Anbefales!»
Elsebeth Danielsen, Kamille

«Dette er en skjønn liten roman som kroket seg godt fast, dypt inne i hjertet mitt. (...) Denne romanen kan ikke kalles annet enn herlig.»
http://tinesundal.blogspot.no/2014/08/billie-ny-bok-fra-anna-gavalda-som.html

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?