Meny

Blå horisont

; Henning Kolstad (Oversetter)

Serie: Courtney-familien 11

I sin niogtyvende roman går Wilbur Smith igjen tilbake til det sørlige Afrikas eventyrlige historie. Og igjen er det Courtney-familiens stridbare medlemmer som driver handlingen. Brødrene Tom og Dorian Courtney har fulgt sine forgjengeres tradisjoner og erobret nye territorier ved hensynsløs kamp og grenseløs dristighet. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager

I sin niogtyvende roman går Wilbur Smith igjen tilbake til det sørlige Afrikas eventyrlige historie. Og igjen er det Courtney-familiens stridbare medlemmer som driver handlingen. Brødrene Tom og Dorian Courtney har fulgt sine forgjengeres tradisjoner og erobret nye territorier ved hensynsløs kamp og grenseløs dristighet. Fra Kapp det gode håp fortsetter deres etterkommere tradisjonen. Nyetablerte handelskompanier ved kysten, rykter om fantastisk natur og myldrende dyreliv lokker dem til nye fremstøt og nye konfrontasjoner.


I et siste oppgjør står Courtney-mennene overfor andre erobrere, like maktsyke som de selv, men med en drivkraft som henter energi fra andre, ukjente kilder. Det gir duellen og nærkampen andre, uforutsigbare dimensjoner.


Blå horisont er nok en fantastisk roman fra Wilbur Smiths hånd, en roman om hat og kjærlighet, hevn og hensynsløshet. Wilbur Smiths bøker oversettes til seksogtyve språk.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202756987
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Blue horizon
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger