Meny
 
Brennende hjerter - 
      Robyn Grady

Brennende hjerter

Serie: Sterke bånd 4

Alex har kun ett ønske: å vinne, vinne, vinne . for enhver pris. Som racerkjører i eliteklassen lever han som han kjører - raskt og nådeløst. Men etter en brutal kollisjon må Alex se sin største skrekk i hvitøyet: å mislykkes. Les mer
Vår pris
49,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 49,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Alex har kun ett ønske: å vinne, vinne, vinne . for enhver pris. Som racerkjører i eliteklassen lever han som han kjører - raskt og nådeløst. Men etter en brutal kollisjon må Alex se sin største skrekk i hvitøyet: å mislykkes. Fysioterapeuten hans, Elizabeth, har selv konkurrert på elitenivå og forstår at Alex er utålmodig etter å begynne igjen. Men hun har ingen planer om å slippe ham i vei før han er helt restituert. Hvor mye han enn maser!

Før de vet ordet av det, oppstår det følelser mellom dem, og Elizabeth gjør alt for å holde forholdet deres på et profesjonelt nivå. Hun har vært ute for verre ting i livet enn å holde denne playboy-pasienten i sjakk. Men hvordan ville han ha reagert om han visste alt om henne? Til tross for at han virker oppriktig forelsket, er det nok best at han ikke får vite hele sannheten .
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150732894
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The Fearless Maverick
Format: EPUB
Filstr: 1.2 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger