Calendar girl

besatt

; Kurt Hanssen (Oversetter) ; Linda Marie Vikaune (Oversetter)

Serie: Calendar girl 7-9

Reisen fortsetter!


I JULI får Mia rollen som forførerinne i en musikkvideo til hiphopartisten Anton Santiago. Hun lærer at å våge å ta sjanser i livet og kjærligheten kan gi henne alt hun drømmer om og mer til. Les mer
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

Reisen fortsetter!


I JULI får Mia rollen som forførerinne i en musikkvideo til hiphopartisten Anton Santiago. Hun lærer at å våge å ta sjanser i livet og kjærligheten kan gi henne alt hun drømmer om og mer til.

Mia reiser til Texas i AUGUST og spiller skuespill ved å fremstå som den forsvunne søsteren til den styrtrike oljemagnaten Maxwell Cunningham. Oppdraget burde vært enkelt, men hemmeligheter fra fortiden avsløres og forandrer hele Mias verden.

I SEPTEMBER reiser Mia hjem til "Sin City" hvor verden rundt henne tilsynelatende kollapser. Menneskene hun elsker, utkjemper desperate kamper på hver sin måte, og Mia vil gjøre absolutt alt hun kan for å hjelpe dem.

Mia Saunders har ett år på seg til å betale farens spillegjeld på én million dollar. Oppdraget er enkelt: Hun skal jobbe som eksklusiv eskortepike i tolv måneder, og betale ned på gjelden underveis. Hver klient leier henne for en måned om gangen. Jobben går ut på å være selskapsdame - sex skal kun skje frivillig og er ikke en del av kontrakten.

Denne boka inneholder månedene juli, august og september.

Fakta

Bla i boka