Meny
De landflyktige - Chris Pavone

De landflyktige

; Frank Lie (Oversetter)

Amerikanske Kate Moore flytter fra Washington DC til Luxembourg på grunn av mannens jobb. Hun ser fram til et rolig liv som husmor med spaserturer, kaffebarer og helgeturer til Paris og Amsterdam. Men Kate har en hemmelighet, som etter hvert begynner å bli uutholdelig. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Amerikanske Kate Moore flytter fra Washington DC til Luxembourg på grunn av mannens jobb. Hun ser fram til et rolig liv som husmor med spaserturer, kaffebarer og helgeturer til Paris og Amsterdam. Men Kate har en hemmelighet, som etter hvert begynner å bli uutholdelig. Hun begynner også å mistenke at andre i bekjentskapskretsen har ting de skjuler. Som ikke det skulle være nok begynner Kates ektemann å opptre mistenkelig. Kate drar rundt i Europa på jakt etter svar, og blir stadig bekymret for at fortiden skal innhente henne. Jo mer hun graver, dess mer frykter hun for at hennes ekteskap, liv og familie går en uviss framtid i møte.


De landflyktige er en usedvanlig veldreid thrillerdebut og romanen har imponert spenningsforfattere som John Grisham og Olen Steinhauer.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 429
ISBN: 9788202384708
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The expats
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger