Meny
 
Den tredje løgnen - Agota Kristof

Den tredje løgnen

; Willy Flock (Oversetter)

Serie: Claus og Lucas 3

«De to tvillingenes skjebne vil fortsette å fascinere lesere i alle aldre.»

, NRK
Med Den tredje løgnen avsluttes Agota Kristofs mektige trilogi om tvillingene Lucas og Claus, et mesterverk i nyere europeisk litteratur. Det er en roman som utvider forfatterens helt spesielle litterære univers, «som setter menneskelige begreper om godt eller ondt på spill» (Klassekampen). Les mer
Vår pris
297,-
Spar
42,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 297,-
Spar: 42,-

Veil. pris: 339,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Med Den tredje løgnen avsluttes Agota Kristofs mektige trilogi om tvillingene Lucas og Claus, et mesterverk i nyere europeisk litteratur. Det er en roman som utvider forfatterens helt spesielle litterære univers, «som setter menneskelige begreper om godt eller ondt på spill» (Klassekampen).


Etter tiår i eksil flytter Lucas tilbake til sin barndoms by. Han minnes årene i ensomhet, atskillelsen fra tvillingbroren Claus, krigen, tilflukten hos bestemoren som folk kalte «heksa». Nå vil han prøve å finne broren Claus. Men hva hvis hele livet var basert på en løgn?


Som med de to foregående bindene i trilogien, Tvillingenes dagbok (2019) og Beviset(2020), er denne nyutgaven basert på Willy Flocks oversettelse, som er blitt forsiktig modernisert av Henninge M. Solberg i samarbeid med redaksjonen.


«En mørk studie av den menneskelige psyken.» New York Times Book Review

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk
Sider: 174
ISBN: 9788202618063
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8196710
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«De to tvillingenes skjebne vil fortsette å fascinere lesere i alle aldre.»

, NRK

«I avslutningen henter Agota Kristof fram sitt litterære arsenal i den forstand at hun stiller lesere overfor det gåtefulle og paradoksale ved å blande fiksjon og sannhet.»

, Dagsavisen