Meny
Det øyet ikke ser - Lee Child

Det øyet ikke ser

; Jonathan Espolin-Johnson (Oppleser) ; Kurt Hanssen (Oversetter)

Serie: Jack Reacher 13

«Lee Childs helteskikkelse Jack reacher er blitt så populær at han fremstår som en moderne, omreisende amerikansk frelser.»

, VG Terningkast 5
En mesterlig spenningsroman av Lee Child, flere ganger nummer 1 på New York Times bestselgerliste. Klokka to om natten blir Jack Reacher vitne til at en kvinne begår selvmord på undergrunnsbanen i New York. Les mer
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

En mesterlig spenningsroman av Lee Child, flere ganger nummer 1 på New York Times bestselgerliste. Klokka to om natten blir Jack Reacher vitne til at en kvinne begår selvmord på undergrunnsbanen i New York. Politiet mener at saken ikke trenger noen videre etterforskning, men Reacher er uenig. Er virkelig alle så uskyldige som det later til? Han vet at det må ligge noe under. Snart er han innblandet i hemmeligheter som både Al-Qaida og politiet vil gå over lik for å holde skjult. Reacher blir jaget av alle - og det er nettopp det han ønsker. I en halsbrekkende thriller presenterer Lee Child en historie som spenner over tre tiår, og som borer seg rett inn i hjertet på Amerika.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Berit Kobro, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202517809
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Gone tomorrow
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Lee Childs helteskikkelse Jack reacher er blitt så populær at han fremstår som en moderne, omreisende amerikansk frelser.»

, VG Terningkast 5

«Før vi kommer til den store finalen, en grandiost og særdeles grisete shoot-out med slemmingene, i beste urban westernstil. Vel blåst, Reacher!»

, Dagens Næringsliv

«(...)det er virkelig store øyeblikk i denne boka. Innledningen, de første fem kapitlene, foregår inne i en vogn på undergrunnen. Leseren suges inn i storyen uten ytre virkemidler, en dirrende spenning bygges opp gjennomReachers tanker om medpassasjerene.»

, Adresseavisen

«Snaue 500 sider velskrevet underholdning, konstruert med en kjerne aktuell tematikk. Dessuten med en detaljert beskrivelse av hjernevask som er noe av det mest «creepy» jeg har lest. (...) Grundig og godt.»

, Dagsavisen

«Lee Child har skrevet 13 romaner om Jack Reacher og er ikke bare en av verdens bestselgende forfattere, han er også blant de mest prisvinnende. Lee Childs bøker blir faktisk utgitt i 95 land, og vi ser ingen grunn til at noen av hans norske fan vil føle seg snytt etter å lest Det øyet ikke ser.»

, Vi Menn