Meny
Det som ikke vokser, er døende - Jesper Weithz

Det som ikke vokser, er døende

; Elin Brodin (Oversetter) ; Henning Hagerup (Oversetter)

Da Henrik og Lotte kysser hverandre til farvel i sitt felles hjem i Stockholms skjærgård, tror de at de snart vil sees igjen under São Paolos sol. Lottes graviditet har medført uventede komplikasjoner, men i Brasil er det mulig å få behandling, så der finnes håpet om at hun skal bli frisk. Les mer
Vår pris
299,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Da Henrik og Lotte kysser hverandre til farvel i sitt felles hjem i Stockholms skjærgård, tror de at de snart vil sees igjen under São Paolos sol. Lottes graviditet har medført uventede komplikasjoner, men i Brasil er det mulig å få behandling, så der finnes håpet om at hun skal bli frisk. Mens Henrik oppholder seg i London, pakker hun og ordner alt det nødvendige i Sverige sammen med datteren Molly. Både Lotte og Henrik er velstående, vellykte mennesker, og dagene frem til gjenforeningen burde gå som en lek for dem. Men så begynner det moderne livets tynne is å slå sprekker under føttene deres, og plutselig er de i fritt fall - tusenvis av mil borte fra hverandre.

Det som ikke vokser, er døende, er en eksistensiell thriller, en åndeløst spennende fortelling om kaos, utsatthet, vårt forhold til naturen og den varmen kjærligheten kan by på.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Heinesen forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 218
ISBN: 9788281770270
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Det som inte växer är döende
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger