Meny
 
Dobbelt oppdrag ; Vinn eller forsvinn - Joss Wood

Dobbelt oppdrag ; Vinn eller forsvinn

; Jennifer Lewis

Serie: Bedrageren 6

Dobbelt oppdrag er utgitt som nr. 6 i serien Bedrageren
Å jobbe for Aaron Philips er vanskeligere enn Kasey Monroe hadde sett for seg. Det er umulig å slutte å tenke på den lidenskapelige affæren de hadde for et par måneder siden, til tross for at hun jobber hjemmefra og aldri behøver å møte ham. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Dobbelt oppdrag er utgitt som nr. 6 i serien Bedrageren
Å jobbe for Aaron Philips er vanskeligere enn Kasey Monroe hadde sett for seg. Det er umulig å slutte å tenke på den lidenskapelige affæren de hadde for et par måneder siden, til tross for at hun jobber hjemmefra og aldri behøver å møte ham. Så ber Aaron henne om en tjeneste. Han trenger hjelp med å ta hånd om niesen sin, og etter litt nøling sier Kasey ja. Det blir begynnelsen på et oppdrag som er dømt til å mislykkes.

Vinn eller forsvinn
Constance Allen er både nervøs og full av fordommer da hun kommer til kasinoet New Dawn. Hun er der som revisor og er stolt av oppdraget. Men til tross for selvtilliten kjenner hun seg ubekvem i miljøet og med menneskene der. Det blir ikke bedre da hun treffer eieren, John Fairweather. I hans nærvær mister hun helt konsentrasjonen. Da han plutselig kysser henne, og hun lidenskapelig besvarer kysset, vet hun at hun er ute på dypt vann. For nå står både karrieren og hjertet hennes på spill.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150745610
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The Nanny Proposal ; A High Stakes Seduction
Format: EPUB
Filstr: 1.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger