Meny
 

Dobbeltseier ; Hvem hjelper Annabelle?

; Lilian Darcy

Dobbeltseier







Bare de beste legene - og kanskje et mirakel eller to - kan redde de to små barna. Fast bestemt på å gi bestevenninnens sammenvokste tvillinger en best mulig start på livet, ber Janessa Austen prematurspesialisten Miles Trevellion om hjelp. Les mer
Vår pris
79,-

(E-bok)
Ikke i salg

E-bok
E-bok
Vår pris: 79,-

(E-bok)
Ikke i salg

Dobbeltseier







Bare de beste legene - og kanskje et mirakel eller to - kan redde de to små barna. Fast bestemt på å gi bestevenninnens sammenvokste tvillinger en best mulig start på livet, ber Janessa Austen prematurspesialisten Miles Trevellion om hjelp.







De små og svake tvillingjentene må nå være Miles' første og eneste prioritering, alt annet må komme i annen rekke. Også den stadig økende tiltrekningen han føler for Janessa. For å klare den vanskelige oppgaven som ligger foran dem, må de utelukkende være kolleger. Inntil videre ...







Hvem hjelper Annabelle?







Akkurat idet sykepleieren Annabelle Drew skal til å svare ja foran presten og forsamlingen, roper en av bryllupsgjestene: "Stopp vielsen!" Kirurgen Dylan Calford er overbevist om at Annabelles brudgdom er helt feil mann for henne. Og han angrer ikke på det han gjorde - ikke før han oppdager hvor desperat hun trengte dette ekteskapet.







For å gjøre det godt igjen, foreslår Dylan seg selv i rollen som ektemann. Annabelle kan ikke ta den flotte, ettertraktede legen på alvor, men likevel, tenk om han er den rette for henne ...?







Nyutgitt
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150736274
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Wedding on the baby ward ; The surgeon's proposal
Format: EPUB
Filstr: 1.9 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger