Meny
Shari Lapena: En fremmed i huset

En fremmed i huset

; Silje Storstein (Oppleser) ; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

«Lapena lykkes med å lage mye krypende uhygge og samtidig faktisk litt humor, om enn svart, i en beretning som veksler fra den ene til den andre fortelleren.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 5
Karen og Tom er lykkelig nygift. De bor i et fint hus, og selv om de ønsker seg barn, har de foreløpig friheten til å gjøre hva de vil. Men en dag er ikke Karen der da Tom kommer hjem fra jobb. Les mer
Vår pris
199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Om boka

Hvor godt kjenner du den du bor med? 

Karen og Tom er lykkelig nygift. De bor i et fint hus, og selv om de ønsker seg barn, har de foreløpig friheten til å gjøre hva de vil. Men en dag er ikke Karen der da Tom kommer hjem fra jobb.

Bilen hennes er borte, men døra er ulåst, og både lommebok og mobil ligger igjen. Etter en stund kommer politiet på døra og forteller at hans kone er på sykehus. Hun har vært med i en trafikkulykke i en veldig frynsete del av byen. 

Karen har sluppet fra ulykken med noen få skrammer, men hun husker ingenting. Ikke hva hun gjorde eller hvorfor hun befant seg i det skumle strøket. Da hun kommer hjem, merker hun at ikke alt er som det skal være. Noen har vært i huset deres. Politiet tror ikke på henne, de tror hun prøver å skjule noe. 

En fremmed i huset er en psykologisk spenningsroman av Shari Lapena, forfatteren av bestselgeren Naboparet.

 

Fakta