Meny
 
Hjorth Rosenfeldt: En høyere rettferdighet

En høyere rettferdighet

; Hans Rosenfeldt ; Lene Stokseth (Oversetter)

Serie: En Sebastian Bergman-krim 6

En serievoldtektsmann herjer i Uppsala. Riksmord blir koblet inn, og Sebastian Bergman tar saken, til begeistring for nye og gamle lesere! Les mer
Vår pris
149,-
Spar
250,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 149,-
Spar: 250,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har innsett at hans dager på Riksmord er over, nå holder han forelesninger og skriver bøker. Den eneste av de gamle kollegene han har sporadisk kontakt med, er Ursula. Datteren Vanja har han ikke hørt fra på fire måneder.

Voldtekter i uppsala
Vanja har søkt seg bort fra Riksmord, til en midlertidig jobb som etterforsker i Uppsala. Hun spør seg stadig om hun savner den gamle jobben – hun savner i alle fall kollegene. Med unntak av Sebastian Bergman. Arbeidsdagen er like interessant i Uppsala. Hun jobber med en serie stygge overfallsvoldtekter, der gjerningsmannen smyger seg innpå ofrene bakfra, bedøver dem med en sprøyte og trekker en sekk over hodet på dem før overgrepet blir fullbyrdet. Dette er egentlig en opplagt sak for Sebastian Bergman, og når et av ofrene dør, kobles Riksmord inn. Og snart også Sebastian Bergman. Motvillig innser Vanja at hun ikke kommer utenom, selv om hun ikke ønsker kontakt med faren.

En høyere sammenheng
Mye tyder på at ofrene ikke er tilfeldig utvalgt, men hva er koblingen mellom dem? To av dem sang i samme kor, men hva med de andre? Og hvorfor ser det ut til at flere av dem ikke ønsker at sannheten kommer fram? Hjorth og Rosenfeldt har igjen levert en krim tettpakket med høyoktan spenning – og ja, det kommer en tvist som det er skikkelig sus over!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 462
ISBN: 9788252590043
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: En högre rättvisa
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8144729
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Hans Rosenfeldt (1964) er manusforfatter, blant annet er han mannen bak den populære svensk/danske tv-serien Broen.

Michael Hjorth (1963) er manusforfatter og en av gründerne av produksjonsselskapet Tre Vänner.

I 2010 debuterte de med romanen Mannen som ikke var morder. Dette var en pangstart på serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman. Bergman ble øyeblikkelig en stor leserfavoritt.