Meny
 
En kjempe begravd - 
   Kazuo Ishiguro
  
   Kari Risvik
  
   Kjell Risvik

En kjempe begravd

; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter)

Fantasyroman fra en av våre store fortellere. En dristig ny retning i et stort forfatterskap.


Axl og Beatrice er et eldre britisk par som lever i en tid da folk virker ute av stand til å huske selv de viktigste ting. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Fantasyroman fra en av våre store fortellere. En dristig ny retning i et stort forfatterskap.


Axl og Beatrice er et eldre britisk par som lever i en tid da folk virker ute av stand til å huske selv de viktigste ting. De bestemmer seg brått for å besøke en sønn som de hadde glemt at så mye som eksisterte og legger ut til fots. På vandringen treffer de en kriger, en ridder og et barn som alle slår seg sammen med dem. De møter en båtsmann hvis oppgave det er å ta folk over til de dødes øy, og bare dersom et par kan overbevise ham om at de virkelig elsker hverandre vil han ta dem med over sammen. Etter å ha truffet ham blir Axl og Beatrice plaget av redsel for at de ikke vil klare testen og dermed bli adskilt for alltid. Er det kanskje fordi de ikke husker at de er så sikre på at kjærligheten deres er så sterk at den kan overvinne selv døden?


En kjempe begravd er en bok full av referanser til britisk mytologi, sagn og fortellinger. Arthur-legenden spiller en viktig rolle, og det skal vise seg at Axl og Beatrice har hatt en rolle i dramaet som nå gjør at ingen har hukommelse lenger.


I hjertet av romanen, begravd i drager og riddere og alt som hører sjangeren til ligger dette: Et vakkert og rørende portrett av et ekteskap, og tanken om hvordan alt, selv våre høyest skattede minner, kan være sårbare. Å miste dem er å miste det aller mest dyrebare man eier.


Kazuo Ishiguro fikk Nobelprisen i litteratur i 2017.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 350
ISBN: 9788202582425
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The buried giant
Format: 20 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger