Meny
 
En kveld i Rio ; Hjertets hevn - Jennie Lucas

En kveld i Rio ; Hjertets hevn

; Melissa James

En kveld i Rio

Alt du behøver å gjøre, er å late som om du elsker meg. Noe som burde være enkelt for Susan Parker. Gabriel er tross alt kjekk, og det gjelder jo bare for én kveld. Dessuten får hun en million dollar for det. Les mer
Vår pris
69,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 69,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

En kveld i Rio

Alt du behøver å gjøre, er å late som om du elsker meg. Noe som burde være enkelt for Susan Parker. Gabriel er tross alt kjekk, og det gjelder jo bare for én kveld. Dessuten får hun en million dollar for det. Men det er noe som må tas med i beregningen: De har allerede hatt en natt sammen, og Susan har vært forelsket i Gabriel siden da. Og at hun ble gravid den natten, vet han fremdeles ikke noe om .

Hjertets hevn

Innebygget i de vakre sveitsiske alpene ligger Armand Bollingers eksklusive skianlegg, der to personer møtes . begge har behov for rekreasjon. Hun . en ung, vakker tv-kjendis som har flyktet fra den voldelige ektemannen. Han . hotellets eier, som til tross for stor fremgang, plages av minner fra barndommen. Tiltrekningen er umiddelbar, men kan de hjelpe hverandre med å lege hjertene? For å komme videre, må de først gjøre opp med fortiden. Og det en gang for alle.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150732740
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Reckless Night in Rio ; The Tycoon Who Healed Her Heart
Format: EPUB
Filstr: 1.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger