Meny
 
En midlertidig kone ; På ville veier - Kristi Gold

En midlertidig kone ; På ville veier

; Leanne Banks

En midlertidig kone
Rancheren Dallas trenger desperat en kone, og i den vakre Paris ser han et potensial. Ved å gifte seg kan han ta over familieranchen, og Paris vil få en sjanse til å bygge opp virksomheten sin. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

En midlertidig kone
Rancheren Dallas trenger desperat en kone, og i den vakre Paris ser han et potensial. Ved å gifte seg kan han ta over familieranchen, og Paris vil få en sjanse til å bygge opp virksomheten sin. De inngår et forretningsekteskap, men snart er den gnistrende lidenskapen et faktum. Midlertidig, sier avtalen - men vil de kare å holde seg til den?

På ville veier
At den travle forretningsmannen Michael Medici skulle sjekke opp en vakker servitør på en av restaurantene sine er omtrent like sannsynlig som at han skulle foreta et dårlig gjennomtenkt bedriftsoppkjøp! Likevel er det akkurat det han gjør. Men en fantastisk natt med Bella St. Clair er ikke nok for ham.
Michael legger frem et forslag for Bella: De skal være elskere i ett år, uten å blande inn følelser eller forpliktelser. Til gjengjeld skal han redde hennes tantes spa fra konkurs. Men for en mann som ikke vet hva kjærlighet er, virker det merkelig at han snart begynner å lengte etter noe mer enn sex med Bella!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150743401
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The Rancher's Marriage Pact ; The Playboy's Proposition
Format: EPUB
Filstr: 1.6 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger