Meny

En sang for druknede sjeler

; Christina Revold (Oversetter)

Serie: Martin Servaz 2

... bare å dykke ned i boken, bli der og nyte.

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6
En oppringning fra fortida, en underlig e-post, som kanskje varsler tilbakekomsten til tidenes seriemorder. Kriminalførstebetjent Martin Servaz blir kastet inn i sin vanskeligste og mest personlige sak. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

PRESENTERT AV HILDE RØER JOHNSRUD, REDAKTØR

Politiet blir kalt ut til et hus i universitetsbyen Marsac i sørvest-Frankrike. Naboen har klaget over ekstremt høy musikk, og merkelige aktiviteter i hagen. En ung mann sitter ved svømmebassenget, som er fullt av dukker som gynger opp og ned i vannet. Mannen virker desorientert, kanskje beruset. Inne venter det dem et enda verre syn.

Akkompagnert av Mahler avspilt på øredøvende volum, finner de eieren av huset, læreren Claire Diemar, ligger nedsenket i sitt eget badekar, bastet og bundet, og med en lommelykt i munnen.

Villspor
Etterforsker Martin Servaz har så vidt kommet til hektene etter sin forrige store sak – jakten på seriemorderen Hirtmann, som unnslapp fra den anstalten han var innlagt ved. Servaz og Hirtman hadde det til felles at de begge elsket Mahlers musikk. Kan musikken være et visittkort beregnet på Servaz …? Eller er det bare et villspor, lagt ut av den som drepte Claire Diemar? Servaz og teamet hans blir dratt inn i en mørk, mørk verden, langt unna det imaget Marsac har utad, som en vellykket, trygg og stille universitetsby.

Den franske krimbølgen
De siste par årene har det vært tegn som tyder på at verdens lesere har begynt å bli mette på nordisk krim. Lesere og forlagshus vender nå oppmerksomheten mot Frankrike, som har en sterk og levende krimtradisjon. Først ut i denne omgang var Pierre Lemaitre, som blant annet har skrevet Alex. Bernard Minier er nok et nytt bekjentskap for mange norske lesere. Hans første bok Hvis helvete var av is kom ut på norsk i fjor, og ble mottatt med en rekke femmere og seksere, samt gode leseranmeldelser: «Så spennende at jeg nesten ikke kunne legge den fra meg,» skrev Mari om fjorårets bok, og delte ut 5 stjerner.

Bernard Minier er vel verdt et bekjentskap, vi gleder oss allerede til neste bok!

Fakta

Om forfatteren

Bernard Minier (f. 1960) vokste opp ved foten av Pyreneene. Han jobbet tidligere som toller før han begynte å skrive på heltid. Hans første roman Hvis helvete var av is utkom i 2011. Mottakelsen har vært god og han er nå under oversettelse i 15 land. Han har til sammen skrevet 4 romaner og mottatt en rekke priser.

Utdrag

 

Medlemsblad

 

Anmeldelser

... bare å dykke ned i boken, bli der og nyte.

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6

På sitt beste er dette spenning skyhøyt over gjennomsnittet. Det er Frankrike som er landet for krimlitteratur for tiden

, Adresseavisen Terningkast 5

Spennende fransk krim (...) Et snedig plott gjør leseren like paranoid som etterforskeren i en krim full av lidenskap, sjalusi og hevntørst.

, Bergens Tidende Terningkast 5

... slutten er et heftig klimaks.

, Fædrelandsvennen Terningkast 5