Meny
 
Et uventet kupp ; Kongelig affære - Charlene Sands

Et uventet kupp ; Kongelig affære

; Jennifer Lewis

Serie: Budgiverne 2

Et uventet kupp
Miniserie: Budgiverne (2/6)
I et auksjonshus i New York blir en diamantring auksjonert bort. Macy Tarlington, selgeren av det dyrebare smykket, er en jaget Hollywoodstjerne som bare ønsker å få et fristed uten medias rampelys. Les mer
Vår pris
79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Et uventet kupp
Miniserie: Budgiverne (2/6)
I et auksjonshus i New York blir en diamantring auksjonert bort. Macy Tarlington, selgeren av det dyrebare smykket, er en jaget Hollywoodstjerne som bare ønsker å få et fristed uten medias rampelys.
Carter McCay, en flott mann med en ranch utenfor Texas, er den som har det høyeste budet. Ringen fører dem sammen, og Carter inviterer Macy til ranchen der hun kan få ro og fred. Det de ikke vet, er at freden snart skal bli erstattet av en helt annen type eventyr enn de noensinne har vært med på.

Kongelig affære
Miniserie: Kvinner med makt (6/6)
Da Ariella Winthrop får vite at hun er presidentens datter, snus hele hennes liv opp ned. Og som om ikke det skulle være nok, blir hun iherdig oppvartet - av en britisk prins! Hennes ellers så anonyme liv er plutselig hett stoff i media.
Simon Worth, besluttsom som få, blir hodestups forelsket i Ariella. At hun tilfeldigvis er den amerikanske presidentens datter, bekymrer ham ikke det minste. Kongehuset deler imidlertid ikke hans oppfatning, og vil under ingen omstendighet bli forbundet med skandaler. Simon og Ariella holder affæren hemmelig, men det som begynner så uskyldig, går snart over i et alvor som det blir vanskelig å skjule.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150735017
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Exquisite Acquisitions ; Affairs of State
Format: EPUB
Filstr: 2.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger