Meny

Evas siste vitne

; Egil Halmøy (Oversetter)

Dramatisk, spennende, lokalt og universelt på samme tid. Og språket! Alsterdal er fantastisk, punktum.

En gang var Beckomberga et av Europas største mentalsykehus. Nå er det bygget eksklusive boliger i den store, idylliske parken. Men kan alt det dystre som en gang skjedde der viskes bort? Les mer
Vår pris
99,-
Spar
280,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Vår pris: 99,-
Spar: 280,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Om boka

Presentert av Hilde Røer Johnsrud, redaKtør

Svante Levander er en av dem som flytter inn i idyllen, sammen med sin nye kjæreste, men hans ekskone Eva har på ingen måte gitt slipp på ham. Hun står stadig i skyggene utenfor synsvidde og holder øye med Svante og kjæresten.

KNIVDRAPET
På vei hjem fra butikken en kveld blir Svante knivstukket til døde. Dessverre for Eva hadde hun valgt å følge etter ham akkurat den kvelden. Politiet arresterer henne for mordet, men Eva hevder hardnakket at hun ikke er skyldig. Utenfor butikken satt det en rumensk dame og tigget. Kan hun ha sett hva som faktisk skjedde …? Da Eva slipper ut fra varetekt setter hun seg fore å finne vitnet, som kan bli hennes redning.

UNDER EN ROT I PARKEN
Samtidig finner noen smågutter rester av menneskekropper under en rotvelt i parken, i nærheten av mordstedet. Beinrestene er ikke av helt ny dato, men redselen eksploderer i villaforstaden. Den store, skyggefulle parken virker ikke lenger like idyllisk. Fortidens grusomheter kaster lange skygger, og de er nærmere enn noen kunne tro ... 

Det er lett å skjønne hvorfor Tove Alsterdal er en av Sveriges mest populære krimforfattere. Begeistrede lesere og kritikere anbefaler Evas siste vitne for norske lesere. Med utgangspunkt i en tilsynelatende alminnelig rekkehushverdag syr hun sammen et overbevisende plott med mordgåter og storpolitikk i skyggen av Beckombergas historie. Herlig påskekrim! 

 

Fakta

Om forfatteren

TOVE ALSTERDAL (f. 1960) er en av Sveriges mest anerkjente krimforfattere. Hun har også skrevet dramatikk for scene, film, radio, TV og opera, og hun arbeidet i mange år som journalist. Alle hennes tidligere bøker er hyllet av kritikerne, og Ingen vei tilbake ble kåret til beste svenske krimroman i 2014. Hennes bøker er oversatt til 16 språk. Alsterdal bor i Stockholm og har tre døtre.

Medlemsblad