Meny
 
Fedreland - 
   Fernando Aramburu
  
   Kristina Solum
  
   Øyunn Rishøi Hedemann

Fedreland

; Kristina Solum (Oversetter) ; Øyunn Rishøi Hedemann (Oversetter)

«Slik har ingen fortalt historien deres før. Fernanado Aramburu har skrevet et monumentalt epos om den væpnende konflikten i Baskerland.»

, Dagbladet Terningkast 5
Samme dag som den baskiske separatistbevegelsen ETA legger ned våpnene i kampen om et selvstendig Baskerland, bestemmer enken Bittori seg for å flytte hjem. Hun vil flytte tilbake til den lille landsbyen hun forlot etter at mannen hennes ble drept av ETA tjue år tidligere. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Samme dag som den baskiske separatistbevegelsen ETA legger ned våpnene i kampen om et selvstendig Baskerland, bestemmer enken Bittori seg for å flytte hjem. Hun vil flytte tilbake til den lille landsbyen hun forlot etter at mannen hennes ble drept av ETA tjue år tidligere. Men hennes tilbakekomst skaper uro - ikke minst hos Miren. De to var tidligere bestevenner, men har stått på hver sin side i den bitre striden om Baskerlands uavhengighet. Nå sitter Mirens eldste sønn i fengsel, etter å ha deltatt i flere væpnede aksjoner. Spørsmålet er: Hadde han også noe å gjøre med drapet på Bittoris ektemann?


En roman om skyld og tilgivelse, vennskap og kjærlighet som viser hvordan terrorisme angriper kjernen i et samfunn og et fellesskap, og hvor lang tid det tar før man forsones.

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Jan-Erik Smilden, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bazar
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202603588
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Patria
Format: EPUB
Filstr: 1.5 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger