Meny
 
Fiende og elsker ; Brennende hjerter - 
      Maisey Yates
    
      Robyn Grady

Fiende og elsker ; Brennende hjerter

; Robyn Grady

Fiende og elskerDu eier kanskje holdingselskapet mitt, Apollo, sa hun med lav, sensuell stemme, men meg eier du ikke. Hat. Sinne. Og dessverre et vanvittig og ukontrollerbart begjær. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Fiende og elskerDu eier kanskje holdingselskapet mitt, Apollo, sa hun med lav, sensuell stemme, men meg eier du ikke. Hat. Sinne. Og dessverre et vanvittig og ukontrollerbart begjær. Det er det Elle St. James føler når hun ser Apollo Savas. Og slik har det vært i ni år! Nå er han i tillegg sjefen hennes. Kanskje det er like bra å løpe linen helt ut, slippe løs ilden som brenner mellom dem og dermed slukke den en gang for alle.

Brennende hjerter

Sterke bånd (4)Alex har kun ett ønske: å vinne, for enhver pris. Som racerkjører i eliteklassen lever han som han kjører raskt og nådeløst. Men etter en brutal kollisjon må Alex se sin største skrekk i hvitøyet: å mislykkes. Fysioterapeuten hans, Elizabeth, har selv konkurrert på elitenivå og forstår at Alex er utålmodig etter å begynne igjen. Men hun har ingen planer om å slippe ham i vei før han er helt restituert. Hvor mye han enn maser! Og hun har heller ingen planer om å bli forelsket.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150741537
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The Greek's Nine-Month Redemption ; The Fearless Maverick
Format: EPUB
Filstr: 2.0 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger