Meny
 

Fifty shades

fri

; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter) ; Hilde Rød-Larsen (Oversetter)

Serie: Fifty shades 3

Nå er Ana og Christian endelig et par som har alt - kjærlighet, begjær, nærhet, rikdom og alle muligheter for å leve et fantastisk liv - sammen. Les mer
Vår pris
79,-
Spar
20,-

Veil. pris: 99,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Vår pris: 79,-
Spar: 20,-

Veil. pris: 99,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Om boka

Da Ana forlangte at Christian måtte forplikte seg overfor henne, ga han etter. Nå er de endelig et par som har alt - kjærlighet, begjær, nærhet, rikdom og alle muligheter for å leve et fantastisk liv - sammen. Men Ana vet at samlivet ikke vil bli enkelt, og at hennes integritet står på spill dersom hun ikke finner ut hvordan hun skal dele Christians luksuriøse livsstil på sine premisser.

Akkurat da forholdet virker sterkt nok til å motstå alle hindringer, virker skjebnen, uhell og ondskap sammen og gjør Anas verste mareritt til virkelighet. Alene, redd og desperat står hun overfor den aller mørkeste hemmeligheten i Christians fortid og blir tvunget til å ta inn over seg den forgiftede arven til mannen hun elsker.

Bøkene om Ana og Grey er fullstendig vanedannende: Sterkt erotiske og svært underholdende - og samtidig så gripende at du ikke vil være i stand til å glemme dem. Noensinne.

Fifty Shades of Grey-trilogien er historiens raskest selgende bøker. De er solgt i over 20 millioner eksemplarer i USA og 12 millioner i Storbritannia. Førsteboken, Fifty Shades Fanget, har toppet den britiske bestselgerlisten 15 uker på rad, og passerte i august 2012 Da Vinci-koden som tidenes mest solgte bok i øyriket. Bøkene topper også salgslistene i blant annet Tyskland, Spania, Italia og Brasil.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?