Meny
 

Fire britiske klassikere

; D.H. Lawrence ; Katherine Mansfield ; H.G. Wells ; Merete Alfsen (Oversetter) ; William Heinesen (Oversetter) ; Tor Edvin Dahl (Oversetter)

En sylskarp iakttager av menneskesinnet, en stor feministisk tenker, en banebrytende sensualist, og en fremsynt observatør av himmelrommet - her får du fire britiske mesteres suggestive noveller om det som beveger seg inne i oss, om drifter og kjærlighet på kollisjonskurs med stivnede konvensjoner, og om de kosmiske krefter vår lille verden er underlagt. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager 04.04.2022

Paperback
Paperback
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager 04.04.2022

Om boka

En sylskarp iakttager av menneskesinnet, en stor feministisk tenker, en banebrytende sensualist, og en fremsynt observatør av himmelrommet - her får du fire britiske mesteres suggestive noveller om det som beveger seg inne i oss, om drifter og kjærlighet på kollisjonskurs med stivnede konvensjoner, og om de kosmiske krefter vår lille verden er underlagt.
Esken inneholder: Lappin og Lapinova av Virginia Woolf, Sol av D. H. Lawrense, Hagefesten av Katherine Mansfield og Stjernen av H. G. Wells.

Fakta