Meny
Før kvelden kommer - Michael Cunningham

Før kvelden kommer

; Anders T. Andersen (Oppleser) ; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter)

«Det er svært len ge si den vi les te en bok somer så vel skre vet. Vi har knapt nok lest en vakrere framstilling av kjærligheten mel lom to menn.»

, Trønder-Avisa Terningkast 6
Peter og Rebecca Harris er midt i førtiårene, bor i Soho på Manhattan og er på høyden av sine karrierer i kulturlivet: Han er kunsthandler og hun er redaktør. De har en luftig loftsleilighet, datter i universitetsalderen i Boston og livlige venner. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Peter og Rebecca Harris er midt i førtiårene, bor i Soho på Manhattan og er på høyden av sine karrierer i kulturlivet: Han er kunsthandler og hun er redaktør. De har en luftig loftsleilighet, datter i universitetsalderen i Boston og livlige venner. De er beundrede og misunnelsesverdige samtids-urbanister med all grunn, skulle man tro, til å være lykkelige. Så dukker Ethan opp. Han er Rebeccas yngre bror og kjent i familien som Mizzy. Av utseende forvekslende lik en ung utgave av Rebecca. En vakker, forførisk tjuetreåring med en fortid med narkotikaproblemer; forvillet, fortapt, på jakt etter en retning. Hans nærvær får Peter til å stille spørsmål ved sine kunstnere, deres arbeid, sin egen karriere - hele den verden han omhyggelig har konstruert. På samme måte som hans Pulitzer-prisvinnende og filmatiserte bok Timene, kaster Michael Cunninghams Før kvelden kommer et sensitivt lys over måten vi lever på i dag. Den får oss til å tenke over meningen med det skjønne, og kjærlighetens plass i våre liv.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202751173
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: By nightfall
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger