Meny
 
Fri til å elske ; En uventet match ; Gnistrende mø - 
   Robyn Grady
  
   Katherine Garbera
  
   Miranda Lee

Fri til å elske ; En uventet match ; Gnistrende mø

; Katherine Garbera ; Miranda Lee

Serie: Ekteskapsmeglerne 1

Fri til å elske: Oppgjøret (4)

For den fremgangsrike New York-arkitekten Daniel Warren er det en spennende utfordring å tegne det nye klubbhuset til Texas Cattleman Club. Likeså å bli kjent med arvingen Elizabeth Milton. Les mer
Vår pris
79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 79,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Fri til å elske: Oppgjøret (4)

For den fremgangsrike New York-arkitekten Daniel Warren er det en spennende utfordring å tegne det nye klubbhuset til Texas Cattleman Club. Likeså å bli kjent med arvingen Elizabeth Milton. Hun er like verdensvant som hjemmekjær, en kombinasjon Daniel har vanskelig for å motstå.

Men en kort romanse er alt de får. Gjennom foreldrenes testamente er Elizabeth bundet til ranchen, og Daniel kommer snart til å få et nytt oppdrag på andre hold. Med mindre ingen av dem våger å ofre tryggheten for kjærlighetens skyld.En uventet match: Ekteskapsmeglerne (1)

Da blitsene lyser, rygger Gail Little tilbake - det var ikke dette hun var ute etter da hun søkte sin match via kontaktbyrået Matchmakers. Hvordan kunne hun ha gjettet seg til at hun skulle matches med milliardæren og kjendisen Russel Holloway? Og hvorfor deltar han i et datingprogram? Men det store spørsmålet er, kan en playboy som Russel åpne seg for ekte kjærlighet? Om ikke annet, er det en utfordring Gail ikke kan stå imot.Gnistrende møte

Jessie Dentons håp går i knas idet hun går inn i rommet. For bak skrivebordet sitter Kane Marshall. Det er ikke en sjanse for at han vil gi henne jobben i det velrennomerte reklamebyrået. Ikke etter deres katastrofale møte for bare noen dager siden. Men Kane tilbyr henne jobben og vil lære henne bedre å kjenne. Han vet hva han vil. Og om Jessie bare kunne bestemme seg for hva hun vil, kan hun få betydelig mer enn bare en jobb.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150738872
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Millionaire Playboy, Maverick Heiress ; Ready for Her Close-up ; Bedded by the boss
Format: EPUB
Filstr: 2.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger