Meny
Henrys hemmelighet - Kristina Ohlsson

Henrys hemmelighet

; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Serie: Martin Benner 3

«Listig historie, effektivt fortalt … korte, velformulerte kapitler med cliffhangere som bringer lesingen framover.»

Når det åpner seg en drømmesjanse, sier Martin Benner ja takk. Selv om tilbudet er for godt til å være sant ... Les mer
Vår pris
149,-
Spar
230,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 149,-
Spar: 230,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Advokat Martin Benner elsker antikviteter, og har stor kontaktflate i bransjen. Da hans gode venn Henry Schiller dør, får han et tilbud han ikke kan si nei til: Enken spør om han kan tenke seg å overta Henrys andel i en antikvitetsbutikk i New York. Martin blir begeistret og rørt over å bli spurt, og han er uansett ofte i New York.

Urovekkende hendelser
Lykken blir kortvarig. En dag blir Martin oppsøkt av en fremmed som hevder at Henry ble drept. Han synes det virker merkelig, siden enken aldri har nevnt noe i den retningen. Samtidig skjønner han at han blir overvåket. Noen lusker rundt huset hans om natten og etterlater fotspor i snøen. Brått føler Martin at den lille, litt ukonvensjonelle familien hans er truet, og det kan han ikke finne seg i.

Bryllupet
Samtidig skal hans gamle til og fra-kjæreste Lucy gifte seg. Med en en annen enn ham. Og Martin kan jo ikke protestere, siden han selv ikke kan tilby det familielivet som Lucy ønsker seg. Men så forsvinner forloveren til den tilkommende ektemannen sporløst, og bryllupet blir avlyst. Lucy er knust. Martin får en anelse om at det er noe som ikke stemmer. Like før forsvinningen spurte Lucy om han kunne hente et sjakkspill hun hadde kjøpt til sin kommende ektemann på nettet, og ta det med hjem fra New York. Hun spurte først Steve, men fikk ikke tak i ham. Kan Steves forsvinning ha noe med Henrys hemmeligheter å gjøre?

Sannheten
Martin tvinges inn i en hektisk jakt på sannheten om Henry. For hvem var han egentlig? Og hva hendte den dagen han døde? Henrys hemmelighet er en spennende og intrikat kriminalroman om hvordan visse spor fra fortiden ikke kan viskes bort, om en kirke med for mye makt og et antikkmarked som ikke tåler dagens lys. Det handler også om familielojalitet og samhold.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 455
ISBN: 9788252591026
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Henrys hemlighet
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8161259
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

KRISTINA OHLSSON er utdannet statsviter og har arbeidet med terrortrusler i Europa for OSSE (Organisasjon for sikkerhet og samarbeid i Europa). Siden 2012 har hun vært forfatter på heltid. Hun har raskt blitt en av de mest suksessrike krimforfatterne i Sverige. Bøkene hennes er oversatt til 25 språk.