Meny
 
Hvermann - Philip Roth

Hvermann

; Tone Formo (Oversetter)

Denne romanen er en inderlig, åpenhjertig og samtidig universell fortelling om tap, anger og stoisk beherskelse. Vi følger Roths hvermann fra hans første sjokkartede møte med døden på barndommens idylliske strender, gjennom familiens prøvelser, hans egen oppvekst og livet fram til alderdommen. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Denne romanen er en inderlig, åpenhjertig og samtidig universell fortelling om tap, anger og stoisk beherskelse. Vi følger Roths hvermann fra hans første sjokkartede møte med døden på barndommens idylliske strender, gjennom familiens prøvelser, hans egen oppvekst og livet fram til alderdommen. Han konstaterer sine jevnaldrendes forfall, samtidig som han sliter med å akseptere sitt eget.
Hovedpersonen har vært fremgangsrik innen reklamebransjen og er far til tre barn. De to sønnene fra det første ekteskapet forakter ham, mens datteren fra det andre beundrer ham. Han har en storebror som er frisk og rask selv på eldre dager, noe som etter hvert gjør ham bittert misunnelig. Han er en ensom eksmann til tre svært forskjellige kvinner. Det var alltid hans skyld at forholdene ikke holdt. Dessuten - han er blitt den mannen han absolutt ikke vil være.
"Nok et eksempel på at Philip Roth er blant verdens ypperste forfattere. (...) De Aderton bør i løpet av de nærmeste årene belønne ham med den Nobelprisen han fortjener. "
Dagsavisen

"Philip Roth er en knusende god forteller, nå som alltid."
Olav Egil Aune, Vårt Land
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 155
ISBN: 9788203212277
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Everyman
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger