Meny
 

Hvor ble du av, Bernadette

; Eivind Lilleskjæret (Oversetter)

Etter en traumatisk hendelse trekker Bernadette seg tilbake med sin sosiale fobi. Men tenåringsdatteren har andre ønsker og planer. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

En gang var Bernadette Fox en prisbelønt arkitekt i Los Angeles, men en traumatisk opplevelse sender henne og familien i eksil i Seattle, hvor Bernadette mildt sagt strever med å passe inn: Curlingmødrene på skolen går henne på nervene, det samme gjør den koffeinfrie økologiske kaffen og de meningsløse selvhjelpsgruppene - det politisk korrekte tyranniet er i ferd med å gjøre henne gal.

Hun forlater sjelden hjemmet, da hun har utviklet en sterk sosial fobi. Da Bernadettes superbegavede datter, 15-årige Bee, vil innkassere belønningen for sine utmerkede karakterer på skolen, blir situasjonen problematisk. Bee ønsker seg nemlig en familietur til Antarktis!

Jeg slukte denne boken med intens glede.
Jonathan Franzen

Å passe inn
Hvor ble du av, Bernadette er uforutsigbar og vanvittig lesning om hvor vanskelig det kan være å passe inn i de sosiale rammene. Det er også en rørende fortelling om et misforstått geni og en mor og datters rolle i en absurd verden.

Lettlivet humor med et helt hysterisk festlig persongalleri, men indirekte også en forfriskende analyse av mellommenneskelige forhold.
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Fakta