Meny
 
I maktens skygge - 
      Viveca Sten
    
      Kari Engen

I maktens skygge

; Kari Engen (Oversetter)

Serie: Mordene i Sandhamn 7

«Hun har en veldig god penn og beskriver idylliske Sandhamn i Stockholms skjærgård med imponerende kunnskap og innlevelse. Legg til sprell levende frontfigurer i juristen Nora Linde og politietterforsker Thomas Andreasson og det er umulig å ikke bli imponert av Viveca Sten.»

, Trønder-Avisa
Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. På Sandhamn forstyrres sommeridyllen av en ny sommergjest. Carsten Jonsson, en risikokapitalist som har blitt styrtrik etter omfattende investeringer i Russland. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. På Sandhamn forstyrres sommeridyllen av en ny sommergjest. Carsten Jonsson, en risikokapitalist som har blitt styrtrik etter omfattende investeringer i Russland. Han har kjøpt den lange, fine stranden på øyas sørside og er i ferd med å bygge en luksusvilla som får resten av øyboerne til å se rødt. Merkelige ulykker har forekommet i bygningsprosessen. Kan det være snakk om sabotasje?

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 447
ISBN: 9788202529895
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: I maktens skugga
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger