Meny
 
I natt er du død - 
      Viveca Sten
    
      Kari Engen

I natt er du død

; Kari Engen (Oversetter)

Serie: Mordene i Sandhamn 4

Når studenten Marcus Nielsen blir funnet død i leiligheten sin, tyder alt på at han begikk selvmord, men Marcus' mor er overbevist om at han har blitt myrdet og bønnfaller politiet å etterforske dødsfallet. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Når studenten Marcus Nielsen blir funnet død i leiligheten sin, tyder alt på at han begikk selvmord, men Marcus' mor er overbevist om at han har blitt myrdet og bønnfaller politiet å etterforske dødsfallet. På stasjonen er situasjonen allerede anstrengt - kriminalinspektør Thomas Andreasson var døden nær seks måneder tidligere, da isen utenfor Sandhamn brøt under føttene hans. Vil han noen gang være i stand til å hente seg inn igjen?


I politiets etterforskning av saken leder sporene snart til Korsö militærleir utenfor Sandhamn, hvor de hardføre kystjegerne har vært basert i flere tiår. Thomas' beste venn, jurist Nora Linde, oppfordres til å finne ut mer om militærleirens hemmeligheter. Nora har nettopp gjennomgått en vanskelig skilsmisse og er glad for å tenke på noe annet. Kort tid etterpå dør ytterligere en annen mann med forbindelser til Korsö. Er det noe i fortiden som ikke tåler dagens lys?


I natt er du død er en spennende kriminalroman om hevn, mobbing og besettelse.


«ET BLINKSKUDD»

Magasinet Søndag


«Dette er en spenningsroman som virkelig gir leseren noe å leve seg inn i, og historien kjennes høyst realistisk. Det er ikke vanskelig å ha medfølelse med Viveca Stens karakterer, de kjennes troverdige og lette å forholde seg til.»

Tidningen Kuriren


SVENSK SUKSESS!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 427
ISBN: 9788202434038
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: I natt är du död
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger