Meny
 
I skjebnens makt ; Kjærlighetens plikt ; Hans hemmelighet - 
      Penny Jordan
    
      Fiona Harper

I skjebnens makt ; Kjærlighetens plikt ; Hans hemmelighet

; Fiona Harper

I skjebnens makt
Dynastiet nr. 1


Den rike og mektige Saul Parenti kan få hvilken kvinne han vil, men han har lovet seg selv at han aldri skal bli bundet av noe ekteskapsbånd. Les mer
Vår pris
89,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 89,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

I skjebnens makt
Dynastiet nr. 1


Den rike og mektige Saul Parenti kan få hvilken kvinne han vil, men han har lovet seg selv at han aldri skal bli bundet av noe ekteskapsbånd. Giselle Freeman er kjent som isdronningen, og gjør alt for at menn ikke skal legge merke til henne. Livet er så mye enklere uten menn! Men da Saul og Giselle møtes, slår det gnister - gnister av sinne! Likevel har de problemer med å holde seg fra hverandre. Er det kanskje skjebnen som vil si dem noe?

Kjærlighetens plikt
Dynastiet nr. 2

Saul Parenti er vilt forelsket i sin nybakte kone Giselle. De lever et lidenskapelig liv sammen, til Saul en dag får beskjed om å reise tilbake til hjemlandet Arezzio. Fetteren hans, landets tronarving, har brått og uventet gått bort, og Saul og Giselle må gi etter for tradisjonen. Giselle vil gjøre hva som helst for mannen sin, men det er noe vesentlig han ikke vet om fortiden hennes.

Hans hemmelighet

Etter bare noen uker sammen, gifter Jennie Hunter og Alex Dangerfield seg. Men så forsvinner Alex fra brudesuiten og forlater Jennie alene - og sint! En måned senere dukker han opp igjen, og hun får vite at han har vært gift en gang før. Nå må hun finne ut hvem den kjekke mannen med det skrekkslagne blikket egentlig er.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150739572
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The reluctant surrender ; The dutiful wife ; Three weddings and a baby
Format: EPUB
Filstr: 1.8 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger