Meny
Ingen vei tilbake - Tove Alsterdal

Ingen vei tilbake

kriminalroman

; Unn Vibeke Hol (Oppleser) ; Lars Lenth (Oversetter)

««Ingen vei tilbake» er en av vårens beste krimromaner og passer utmerket som tankevekkende og spennende tilbehør i påskesekken mellom kvikklunsj og appelsiner.»

, VG Terningkast 6
Et mørkt familiedrama, en thriller om pasjon og svik, forbrytelse og forsoning.

Helene Bergman har forlatt forstaden. Hun har slått en strek over sin bakgrunn og brutt med familien: en mor som forlot sine to barn, en far som drakk og søsteren som ikke kunne skille mellom fantasi og virkelighet. Les mer
Vår pris
379,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 379,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Et mørkt familiedrama, en thriller om pasjon og svik, forbrytelse og forsoning.

Helene Bergman har forlatt forstaden. Hun har slått en strek over sin bakgrunn og brutt med familien: en mor som forlot sine to barn, en far som drakk og søsteren som ikke kunne skille mellom fantasi og virkelighet.
En natt faller søsteren Charlie ned fra en balkong i ellevte etasje i den svenske forstaden Jakobsberg. Bak henne ligger et liv med narkotika, kaos og uoppfylte drømmer og lengsler. Politiet avskriver saken som selvmord.
Samme natt vandrer den slitne og herjede Ridderen gjennom Jakobsberg sentrum. Han ser Charlie komme ut fra en nattklubb sammen med en mann - men hvem skal bry seg om ham som vitne?
Hvem var egentlig Helenes søster? Tok hun virkelig livet av seg? Og hva gjorde hun i Buenos Aires fire uker før sin død?
I sin jakt på sannheten konfronteres Helene med en brutal del av historien som går dypere inn i hennes eget liv enn hun noensinne kunne ane.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Elin Brend Bjørhei, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205562820
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Låt mig ta din hand
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger