Meny

Isbryter

; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Serie: Maria Martinsson og August Strindberg 2

«Kristina Ohlssons Stormvakt fikk god mottakelse. Oppfølgeren er minst like bra. »

Den nye krimserien til Kristina Ohlsson passer perfekt for deg som liker Fjällbacka-bøkene til Camilla Läckberg. Farlige strømninger lurer like under den idylliske overflaten …

Les mer
Bestselgende forfatter
Drap
Etterforskning
Familie
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Presentert av Hilde Røer Johnsrud, redaktør

Gamle synder, nytt drap

Den nye krimserien til Kristina Ohlsson passer perfekt for deg som liker Fjällbacka-bøkene til Camilla Läckberg. Farlige strømninger lurer like under den idylliske overflaten …

Det er vinter i Hovenäset, og August er lykkeligere enn på lenge. Butikken hans, Strindbergs second hand, går strålende, og dessuten er han nyforelsket. Han tar med Maria på skøytetur på sjøisen og håper at hun en dag vil bli hos ham hele natta. Kan man egentlig ha det bedre? Men idyllen kan ikke vare. En brann i en sjøbod, et drap og hett begjær – Maria Martinsson og brukthandler August Strindberg blir satt på prøve i Isbryter.

Brannen
En iskald januarnatt rystes det lille samfunnet av en brann som ødelegger to sjøboder. Den ene tilhører Axel Ehnbom, en eldre mann som har bodd i Hovenäset hele sitt liv. Den andre er det August som eier. Den brysomme naboen Gunnar Wide ringer på og vekker ham, men sjøboden står allerede i lys lue. Gunnar er litt irritert, for han har også ringt på hos Axel Ehnbom, men har ikke klart å vekke ham. Og Axel er en vanens mann, han pleier aldri å reise noe sted, og det er urovekkende at han ikke er å få tak i. Mot sin vilje lar August seg trekke stadig lenger inn i Gunnar Wides private etterforskning.

Personlige problemer
Politietterforsker Maria Martinsson sliter med å oppklare saken, som snart viser seg å omfatte et drap. Noen i Hovenäset skjuler mørke hemmeligheter. Samtidig skjer det noe som får katastrofale, private konsekvenser for Maria: Hennes voldelige, gale eksmann rømmer fra fengsel, og han er overhodet ikke innstilt på å la fortida ligge. Både Maria og August er brått i fare.

«Kristina Ohlssons Stormvakt fikk god mottakelse. Oppfølgeren ... er minst like bra.»

Alf Ehn, Mariestads-Tidningen

Akkurat som vi liker det
Kristina Ohlsson hadde allerede en stor leserskare før bøkene om brukthandler August Strindberg, og med både Stormvakt og Isbryter har hun skaffet seg enda flere entusiastiske lesere. Hun skriver god og medrivende krim fra et område mange nordmenn har et nært forhold til, nemlig det idylliske området rundt Smögen. Liker du Camilla Läckbergs Fjällbacka-bøker om Patric og Erica, er det stor sannsynlighet for at du burde legge Isbryter øverst i lesebunken! 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 496
ISBN: 9788252592870
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Isbrytare
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8199175
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Kristina Ohlsson (f. 1979) tar svensk krim til nye høyder. Ohlsson har bakgrunn som analytiker i Säpo og har blant annet arbeidet med terrortrusler i Europa for OSSE. Siden 2012 har hun vært forfatter på heltid. Bøkene hennes er utgitt i mer enn 34 land og er solgt i 4,3 millioner  eksemplarer. Stormvakt var den første boka i den nye serien, som er lagt til Sveriges vestkyst. I Isbryter får vi følge Maria Martinsson og brukthandler August Strindberg gjennom nye strabaser.