Meny

Jeg ser deg

Å møte blikket til en fremmed på t-banen kan være pinlig. I Clare Mackintoshs intenst spennende thriller "Jeg ser deg", er det ikke bare ubehagelig. Det er livsfarlig.

, VG Terningkast 5
Gjør du det samme hver dag? Tar samme buss eller t-bane til jobben, og sitter på samme sted? Det bør du nok slutte med, noen ser deg ... Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Presentert av Hilde Røer Johnsrud, redaktør

Zoe Walker skulle ønske hun bodde nærmere sentrum, men boligprisene i London setter en effektiv stopper for den drømmen. Altså pendler hun tvers gjennom byen, med samme avgang stort sett hver dag. Ofte plukker hun opp gratisavisen Gazette. En helt vanlig dag, på vei hjem, kvepper hun til. Hun ser sitt eget ansikt stirre tilbake fra en annonse i avisen. Det er et kornete bilde og et telefonnummer under. Hva er det som skjer? Er det bare en kvinne som likner veldig på henne – eller enda rarere – er det faktisk henne? Og hvem har i så fall rykket inn bildet?

Uhellsvangert
Dagen etter er det bilde av en annen kvinne i samme annonse, og enda en ny kvinne dagen etter. Zoe oppdager til sitt sjokk at flere av disse kvinnene blir ofre for voldelige forbrytelser. Det tyder ikke godt for henne selv – hvordan skal hun klare å holde seg trygg? Og snart utvikler paranoiaen hennes til fullstendig panikk, Zoe er helt sikker på at hun er det neste offeret.

"Mackintosh har lyktes overmåte godt med sitt thrillerhåndverk."

Ola Hegdal, nrk.no

Ny stjerne på krimhimmelen
Det er nesten rart at Clare Mackintosh jobbet i politiet i hele 12 år, før hun begynte å skrive på heltid. Ikke fordi etterforskningen er dårlig beskrevet, tvert i mot, hun skriver svært overbevisende fra innsiden av både transportpolitiet og the Met. Men det som virkelig er motoren i bøkene hennes, er personportrettene. Zoe Walker står fram fra sidene som en høyst overbevisende kvinne av kjøtt og blod – hun kunne jo vært deg. Eller meg. Og det er nettopp det som gjør Jeg ser deg så skummel.

Jeg ser deg byr på intens spenning, og har allerede fått gode anmeldelser. Les og nyt!

Fakta

Om forfatteren

CLARE MACKINTOSH er frilansjournalist, blogger og forfatter. Hun jobbet tolv år i politiet, før hun 2011 bestemte seg for å skrive på heltid. Det var en tragisk sak fra tiden i politiet som inspirerte henne til å skrive gjennombruddsromanen Jeg lar deg gå, som har fått overveldende mottakelse internasjonalt. Romanen er solgt til over 24 land. Clare Mackintosh bor i Cotswolds med mann og tre barn, der skriver hun for tiden på sin andre psykologiske thriller.

Medlemsblad

 

Anmeldelser

Å møte blikket til en fremmed på t-banen kan være pinlig. I Clare Mackintoshs intenst spennende thriller "Jeg ser deg", er det ikke bare ubehagelig. Det er livsfarlig.

, VG Terningkast 5

Mackintosh har lyktes overmåte godt med sitt thrillerhåndverk.

,