Meny

Kjemikeren

; Hedda Sandvig (Oppleser) ; Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

I samme leia som David Baldacci eller Lee Child … gjennomført, hektisk moro, en skikkelig bergogdalbane av en bok.

Alex er kjemiker av Nobel-format, og tidligere agent for amerikanske styresmakter. Nå er hun selv på flukt. Glitrende spenning fra Stephenie Meyer. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Som ekspert på sitt område var Alex en av de mørkeste hemmelighetene til et byrå som i seg selv var så hemmelig at det ikke engang har noe navn. Og da byrået avgjorde at hun var en fare, slo de til mot henne uten forvarsel. Nå oppholder hun seg sjelden lenge på samme sted, og bytter stadig navn. De har drept den eneste personen hun stolte på, men kunnskaper hun sitter på utgjør fortsatt en trussel. Byrået vil ha henne ryddet av veien, så fort som mulig.

Et siste oppdrag
Ved å utnytte alle sine kunnskaper om kjemiens mørkeste sider, har Alex klarte å holde seg i live lenger enn noen skulle trodd var mulig – men hun er lei av å være på flukt. Når hun får tilbud om å påta seg et siste oppdrag for å renvaske seg og redde livet, blir hun usikker. Er tilbudet reelt, eller er det bare en felle for å få has på henne en gang for alle? Finnes det noen måte å gjennomføre oppdraget på, men uten å bli tatt? Til Alex’ forskrekkelse blir situasjonen bare enda farligere med den informasjonen de gir henne. Hun bestemmer seg for å konfrontere trusselen, og forbereder seg på den tøffeste kampen i hele sitt liv.

Komplikasjoner
Oppdraget går ut på å kidnappe en mann som muligens er terrorist, og avhøre ham på den effektive måten bare hun kan. Tidlig blir det klart at dette oppdraget har dårlig odds for å lykkes – særlig når hun faller for mannen hun er satt til å avhøre. Mens alternativene raskt blir færre, må hun benytte sine unike evner på en måte hun aldri hadde drømt om.

Twilight-mesterens klo
I denne tettvevde thrilleren skaper Meyer en tøff og fascinerende ny heltinne, med svært spesialiserte ferdigheter, og viser hvorfor hun er en av verdens mestselgende forfattere. Det er nesten umulig å legge fra seg boka før man har lest siste side og funnet ut hvordan Alex har tenkt å løse flokene.
God lesning!

Fakta

Om forfatteren

Stephenie Meyers fire ungdomsbøker, Twilight-serien, har ligget kontinuerlig på bestselgerlistene i USA siden de utkom. Twilight-sagaen er solgt i svimlende 155 millioner eksemplarer verden over, og oversatt til 47 språk. I 2008 lanserte hun The Host, hennes første bok for voksne. I år utgis Kjemikeren. Stephenie Meyer bor med sin mann og tre sønner i Arizona.

Anmeldelser

I samme leia som David Baldacci eller Lee Child … gjennomført, hektisk moro, en skikkelig bergogdalbane av en bok.

Det er kult å bli kjent med en heltinne som har hjernen som sitt fremste fortrinn … sidene flyr avgårde.

Meyer har skrevet en fartsfylt thriller med en tøff og mystisk heltinne … fantastisk.

Full fart fra første side, dette er en livlig og spennende thriller i beste forstand.

Twilight-dronninga beveger seg fra blodsuger-romanser til hjertestoppende drama om en slagferdig forsker og agent på rømmen.