Meny
 
Kroppen hvor jeg ble født - 
   Guadalupe Nettel
  
   Øyunn Rishøi Hedemann
  
   Kristina Solum

Kroppen hvor jeg ble født

roman

; Øyunn Rishøi Hedemann (Oversetter) ; Kristina Solum (Oversetter)

I "Kroppen hvor jeg ble født" skildrer fortelleren, henvendt til en kvinnelig- psykoanalytiker, omveltningene hos et barn som stadig forflyttes fra en kulturell kontekst til en annen: Det handler om å vokse opp i -Mexico by med foreldre som omfavner 1970--tallets progressive idealer, om å være ungdom i en forstad i Sør-Frankrike, om å besøke mennesker som står en nær i meksikanske fengsler. Les mer
Vår pris
349,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

I "Kroppen hvor jeg ble født" skildrer fortelleren, henvendt til en kvinnelig- psykoanalytiker, omveltningene hos et barn som stadig forflyttes fra en kulturell kontekst til en annen: Det handler om å vokse opp i -Mexico by med foreldre som omfavner 1970--tallets progressive idealer, om å være ungdom i en forstad i Sør-Frankrike, om å besøke mennesker som står en nær i meksikanske fengsler. Det er også en skildring av en tid preget av eksil og migrasjon, både i Latin-Amerika og i Europa. Forfatterens tolkning av egen og andres søken etter egenaksept er fortalt i et presist språk, med like mye varme som humor.

Guadalupe Nettel (født 1973 i -Mexico by) er en av de sterkeste stemmene i den nye bølgen av latin-amerikanske forfattere. Hun har mottatt flere priser for sine arbeider, og har gjort seg bemerket både i den fransktalende og den spansktalende verden.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Solum
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 223
ISBN: 9788256017683
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: El cuerpo en que nací
Format: 18 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger