Meny
 

Kunsten å høre hjerteslag

; Kurt Hanssen (Oversetter)

Serie: Julia Win 1

Lesere over hele verden har latt seg bevege og begeistre av den vakre Kunsten å høre hjerteslag. Romanen bærer i seg fortellingens kraft. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
43,-

Veil. pris: 342,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 299,-
Spar: 43,-

Veil. pris: 342,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Presentert av Runhild Skjølaas, redaktør

Kunsten å lytte til en roman

Lesere over hele verden har latt seg bevege og begeistre av den vakre Kunsten å høre hjerteslag. Romanen bærer i seg fortellingens kraft. 

Denne fengslende romanen av Jan-Philipp Sendker kom i et beskjedent opplag da den ble utgitt i 2002. Litt etter litt spredte ryktet seg om at den var en stor leseopplevelse som alle burde unne seg. Stadig flere fant veien til boka og anbefalte den videre. Nå leses den over hele verden, og den er å få på over 30 språk. 

I romanen møter vi en vellykket advokat i New York. Han er opprinnelig fra Burma, men har stiftet familie i USA. Kona og barna vet nesten ingenting om hans barndom og oppvekst. Da han en dag forsvinner uten et ord, prøver familien å finne ham. Det siste sporet slutter i Bangkok. 

«En bevegende historie om ufattelig motgang og styrke, lidenskap og kjærlighetens kraft.»

Et brev gir håp
Etter noen år kommer datteren Julia over et førti år gammelt kjærlighetsbrev fra faren til en ukjent kvinne i en landsby i Burma. Hun har aldri gitt opp å finne igjen faren, og nå tennes håpet om å finne nye spor. Hun reiser til Burma for å finne ut mer om farens bakgrunn og kanskje finne kvinnen i brevet. 

Den hemmelige historien
Hun reiser til en verden som for henne er helt fremmed, i håp om å løse mysteriet med farens forsvinning og det gamle brevet. I en landsby møter hun en mann som sier han kjenner faren, og det virker som han har kjennskap til henne også, selv om de aldri før har møttes. Nysgjerrigheten overvinner skepsisen, og snart skal hun lytte til en bevegende historie om ufattelig motgang og styrke, lidenskap og kjærlighetens kraft. 

Drømte om å skrive kjærlighetsromaner
Forfatteren drømte helt fra han var ung om å bli forfatter. Han tilbrakte somrene på Vestlandet i Norge som turist og leste og leste. Men det skulle gå mange år før han våget steget til å skrive selv. At den vakre kjærlighetshistorien i Kunsten å høre hjerteslag nå leses over hele verden, er mer enn han kunne drømme om, og den tidligere journalisten er nå forfatter på heltid. 

 

Fakta

Medlemsblad

Utdrag

Om forfatteren

Jan-Philipp Sendker (f. 1960) er journalist og forfatter. Han fikk internasjonalt gjennombrudd med debutromanen Kunsten å høre hjerteslag (på norsk i 2013). Boka skal filmatiseres og er oversatt til over 30 språk. Også oppfølgeren, Kunsten å være den man er (2014), ble en stor suksess, og det kommer også en tredje roman fra Burma. Sendker bor i Berlin med sin familie.