Meny

Kvinnen i lugar 10

; Hilde Stubhaug (Oversetter)

Britiske Ruth Ware har skrevet en uvanlig og klaustrofobisk krim, om en sjarmerende, ufrivillig heltinne.

, Stavanger Aftenblad Terningkast 5
Reisejournalist Lo Blacklock får drømmeoppdraget. Hun skal være med på et luksuscruise til de norske fjordene. Men drømmen blir fort et mareritt. Jo er den eneste som ser at en person blir kastet over bord. Les mer
Vår pris
119,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

  Kjøp NÅ - få 6 bonuskroner!

Vår pris: 119,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

  Kjøp NÅ - få 6 bonuskroner!

Om boka

Reisejournalist Lo Blacklock får drømmeoppdraget. Hun skal være med på et luksuscruise til de norske fjordene. Men drømmen blir fort et mareritt. Jo er den eneste som ser at en person blir kastet over bord. Men ingen er savnet og ingen vil tro på historien hennes.

Reisejournalist Jo Blacklock får drømmeoppdraget. Hun skal være med på et luksuscruise til de norske fjordene og skrive om det i reisemagasinet hun arbeider for.
Men reisen får en brå vending da Lo våkner av et skrik midt på natten, og fra lugarvinduet sitt ser hun en person bli kastet over bord.
Lo slår full alarm, men det viser seg at ingen er savnet, verken personale eller gjester. Lo blir usikker og forvirret; har hun drømt det hele? Eller er han fanget på båten med en morder - og som eneste vitne?
Kvinnen i lugar 10 er en intens og klaustrofobisk krim, som ikke slipper taket i deg før siste side.
«Kvinnen i lugar 10 av Ruth Ware er en atmosfærisk thriller som er like rik på spenning og vendepunkter som debutboken fra 2015, I en mørk, mørk skog... Tonen i romanen er mørk og klaustrofobisk idet Lo fortsetter å lete etter kvinnen, på tross av at noen prøver å stanse - og kanskje drepe henne.» The Washington Post
«Fremkaller en mørk, desperat spenning som vil falle i smak hos de store fanskarene til Ware og Gillian Flynn. Dette er den perfekte sommerboka for deg som leter etter et mørkt alternativ til solskinnet.» Booklist
«Et intrikat og spennende mysterium som blander vennskap, identitet og minner med et mulig mord... Henspiller subtilt på forfattere som Agatha Christie og Dorothy L. Sayers» Metro

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?

Anmeldelser

Britiske Ruth Ware har skrevet en uvanlig og klaustrofobisk krim, om en sjarmerende, ufrivillig heltinne.

, Stavanger Aftenblad Terningkast 5

Likefullt så har Ruth Ware sin egen spennende stemme og et plott som gjør boka til en suggerende krim der hun på utmerket vis bygger opp historien.

, Trønder-Avisa Terningkast 5

Dette er en utpreget gåtekrim for den som liker slikt. Tilsatt passe doser skrekk og gru. [...] Trådene nøstes opp, jeg hadde nær sagt minutt for minutt. Den tålmodige leser får alle mysteriene behørig oppklart, slik reglene for denne typen romaner tilsier. God påske.

, Dagbladet