Meny
 

Kvinnen i vinduet

; Stian Omland (Oversetter)

«En mørk og til tider hypnotisk thriller for alle med sans for karakterdrevet spenning. ... boken blir umulig å legge fra seg.»

, VG Terningkast 5
Anna Fox har ikke forlatt huset sitt på lang tid. I ti måneder har hun gått fra rom til rom i det gamle huset i New York, fortapt i minner, for redd til å gå ut. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Det er ikke paranoia hvis det virkelig skjer. 

Anna Fox har ikke forlatt huset sitt på lang tid. I ti måneder har hun gått fra rom til rom i det gamle huset i New York, fortapt i minner, for redd til å gå ut. Annas eneste forbindelse med omverdenen er gjennom vinduet. Der sitter hun dag etter dag og følger med på naboene. Da familien Russell flytter inn i huset over gaten, blir Anna veldig nysgjerrig. De virker som den perfekte familie på tre, de ser ut til å leve et liv likt det Anna selv hadde en gang. En kveld hører hun et skrik, og hun tror hun ser en kvinne bli drept i nabohuset. Men vil noen tro på henne? Kan hun stole på sin egen hukommelse? 

Kvinnen i vinduet er A.J. Finns første bok. En psykologisk spenningsroman under utgivelse i 37 land. 

«Kvinnen i vinduet er en av de sjeldne bøkene som det virkelig er umulig å legge fra seg. Finn skriver elegant og ofte bemerkelsesverdig. Han lar den gjennomført originale historien sin utspille seg med klassisk film noir som bakteppe på en måte som er både herlig og urovekkende.»

Stephen King

Fakta

Anmeldelser

«En mørk og til tider hypnotisk thriller for alle med sans for karakterdrevet spenning. ... boken blir umulig å legge fra seg.»

, VG Terningkast 5

«Med historien om Anna Fox har Mallory (A.J. Finn) brukt thriller-tradisjonen som springbrett og skapt en gnistrende original variasjon over et kjent og kjært tema.»

, Dagbladet Terningkast 5

«En spennende og underholdende kriminalroman, med en original løsning på mysteriet. ... en sterk kandidat til lista over bestselgende krim.»

, Dagsavisen

«Mot slutten kommer noen dramatiske avsløringer - og en virkelig god plottløsning.»

, Adresseavisen

«Han har talent for fine plottvendinger og stemningsskapende mysterier som holder leserens interesse helt inn. Tro meg: Dere kommer til å lese den kjapt.»

, A-magasinet