Meny
 
Lengselens breddegrader - 
      Shubhangi Swarup
    
      Kirsti Vogt

Lengselens breddegrader

roman

; Kirsti Vogt (Oversetter)

En prisbelønt debutroman som blander det naturlige med det overnaturlige og byr på en storslagen leseropplevelse om vår skjønnhet og vår grusomhet, om vår evne til å skade og elske hverandre, og om begjæret og lengselen mellom menneskene og jorden. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

En prisbelønt debutroman som blander det naturlige med det overnaturlige og byr på en storslagen leseropplevelse om vår skjønnhet og vår grusomhet, om vår evne til å skade og elske hverandre, og om begjæret og lengselen mellom menneskene og jorden.

«Lengselens breddegrader» spenner over flere generasjoner og tar oss med til verdener bebodd av blant annet en forsker som studerer trær, og en synsk kvinne som snakker med dem, en overtroisk diktator, en mor som kjemper for sin sønn, en yeti som søker menneskelig selskap, og ånden til et uttørket og hvileløst hav. Det som binder dem sammen, er en visjon om livet like storslått som universet selv.

«Jeg er blitt så glad i denne boken! Den er vakker, klok og tankevekkende, fantasifull og alvorlig, trist og morsom om hverandre, og menneskene og landskapene her kommer til å være med meg lenge.» -Kirsti Vogt, oversetter

Biografi
Shubhangi Swarup (født 1982 i Nashik) er journalist, pedagog og forfatter. Hun bor i Mumbai i India. Lengselens breddegrader er hennes første roman og har blitt nominert til flere priser: Den ble longlisted til International Dublin Literary Award 2020; longlisted til DCS Prize for South Asian Literature 2019; den vant Tata Literature Live! Best First Book of the Year Award 2018 og var finalist til JBC Literary Prize samme år. Hun har mottatt Charles Pick Fellowship for Creative Writing ved University of East Anglia og Tata Lit Lives debutantpris.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gursli Berg
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 424
ISBN: 9788293311669
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Latitudes of longing
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger